Werkweek klas 1 en 4

Nieuws |

In de tweede schoolweek zijn we, onder begeleiding van stralend weer, op werkweek gegaan. Klas 1 ging naar Lage Vuursche waar ze verbleven in een Nivon huis. Het kamp stond in het teken van kennismaken met elkaar en het Harry Potter thema! Zo werd er strategisch duelleren gespeeld, kregen de leerlingen glittermacaroni en waren de docenten natuurlijk in thema. Ook zijn we een dag gaan klimmen in het klimbos en kon er van de zeepbaan geroetsjt worden.
Klas 4 ging op werkweek geweest naar Terschelling. Per trein en snelboot reisden we naar dit prachtige eiland, waar we ons verplaatsten per fiets. We verbleven in fraai ingerichte Safari tenten op de camping bij Boer Vis. Dit was geheel zelfverzorgend, waarbij de leerlingen zelf het budget beheerden en voor de maaltijden zorgden, voorbereid bij D&P. We deden veel op en aan het water: genieten van de zonsopgang boven het Wad, suppen, de krachten meten met een kite vlieger, zeehonden spotten op de zandbanken tussen Vlieland en Terschelling en ’s avonds marshmallows roosteren boven een kampvuur en genieten van de prachtige sterrenhemel dichtbij het Dark Sky Park.

Dankzij het prachtige weer en de goede sfeer in de groep werden het een fantastische week!

GO! ervaar, ontdek, kies
Bouwen aan je skills
Je eigen coach
Amsfort studietijd
Be Strong vaktijd
Muziek, drama, dans, kunst

Wat is jouw kracht?
Waar wil jij goed in zijn?
Wat wil jij leren, ervaren en doen?

Bekijk brochure groep 8

Zelfstandig keuzes maken, plannen, geleidelijk meer verantwoordelijkheid nemen bij je leren en werken aan je skills. Je coach helpt je daarbij.

GO! is leuk en uitdagend en helpt je straks bij het kiezen van een beroep of opleiding

Op het Amsfort College werk je systematisch aan skills die je nu en straks nodig hebt.

Positief en uitdagend

We gaan uit van wat je al kunt, nemen je serieus en geven je verantwoordelijkheid. Dat merk je al meteen als je binnenkomt. We horen en zien je, overleggen met je, dagen je uit en geven complimenten.