Ons schoolplein steeds groener

Nieuws |

Op ons schoolplein verschenen de afgelopen weken zes indrukwekkende gaten met bemeste tuingrond ernaast. Het is de voorbereiding voor het planten van zes prunussen en lijsterbessen, prachtige bomen die we van de gemeente cadeau hebben gekregen. In samenwerking met het Groene Huis maakte docent Monique Seijsener met verschillende klassen bovendien een tentoonstelling over de vergroening van het schoolplein. Zo sloten we de eerste fase van de vergroening af met een mooi overzicht van wat er allemaal gedaan is. “We hebben met de leerlingen uit de Be Strong-keuzevakken keihard gewerkt en ik ben erg trots op hun inzet en het resultaat,” zegt Monique.

Speciaal voor wie niet in onze aula de tentoonstelling heeft kunnen bekijken, hebben we nu ook een leuke video, gemaakt door Het Groene Huis. Het laat mooi zien hoe we met onze leerlingen in de Be Strong-lessen nieuwe dingen doen en leren met een tastbaar resultaat.

GO! ervaar, ontdek, kies
Bouwen aan je skills
Je eigen coach
Amsfort studietijd
Be Strong vaktijd
Muziek, drama, dans, kunst

Wat is jouw kracht?
Waar wil jij goed in zijn?
Wat wil jij leren, ervaren en doen?

Bekijk brochure groep 8

Zelfstandig keuzes maken, plannen, geleidelijk meer verantwoordelijkheid nemen bij je leren en werken aan je skills. Je coach helpt je daarbij.

GO! is leuk en uitdagend en helpt je straks bij het kiezen van een beroep of opleiding

Op het Amsfort College werk je systematisch aan skills die je nu en straks nodig hebt.

Positief en uitdagend

We gaan uit van wat je al kunt, nemen je serieus en geven je verantwoordelijkheid. Dat merk je al meteen als je binnenkomt. We horen en zien je, overleggen met je, dagen je uit en geven complimenten.