Sportdag

Nieuws |

Vrijdag 02 juli was het eindelijk weer zover; de leerlingen van het Amsfort College konden het veld bij APWC op. Leerlingen van klas 1, 2 en 3 werkten zich in het zweet tijdens de Amsfort sportdag. De sectie L.O. heeft in samenwerking met Sport Productions verschillende activiteiten georganiseerd. Bij een sportdag denk je aan voetbal, maar wij hebben de sportdag met een vernieuwende manier van werken in een nieuw jasje gestoken. Trendsporten als Archery Tag, Bubblebal, Kinball en Footdarts kwamen aan bod. De leerlingen konden samenspel laten zien tijdens Mega Bal. Zij die het aandurfden om bovenop de bal te klimmen, leggen hun vertrouwen in de handen van de anderen klasgenoten.

Het was voor het eerst dat de leerlingen zonder afstand weer met elkaar van sport en spel konden genieten in de buitenlucht. Voorheen werden de klassen tijdens L.O. in tweeën gesplitst door de lockdown. We hebben daarom enorm genoten van het volledig samen zijn van de klassen.  

Benieuwd naar hoe het eraan toe ging? Bekijk dan hier onze aftermovie:

https://www.youtube.com/watch?v=Ft8XcGSKIV4&ab_channel=AmsfortCollege

GO! ervaar, ontdek, kies
Bouwen aan je skills
Je eigen coach
Amsfort studietijd
Be Strong vaktijd
Muziek, drama, dans, kunst

Wat is jouw kracht?
Waar wil jij goed in zijn?
Wat wil jij leren, ervaren en doen?

Bekijk brochure groep 8

Zelfstandig keuzes maken, plannen, geleidelijk meer verantwoordelijkheid nemen bij je leren en werken aan je skills. Je coach helpt je daarbij.

GO! is leuk en uitdagend en helpt je straks bij het kiezen van een beroep of opleiding

Op het Amsfort College werk je systematisch aan skills die je nu en straks nodig hebt.

Positief en uitdagend

We gaan uit van wat je al kunt, nemen je serieus en geven je verantwoordelijkheid. Dat merk je al meteen als je binnenkomt. We horen en zien je, overleggen met je, dagen je uit en geven complimenten.