Geslaagde informatieavond!

Nieuws |

Een geslaagde informatieavond!

Op dinsdag 7 januari jl. hadden we een informatieavond voor leerlingen van groep 7 en 8. Het werd een drukbezochte avond! Al snel stond de aula vol met ouders en toekomstige brugklassers. Na een kopje koffie en thee, werden de ouders door Ella Verweij meegenomen voor een presentatie in een van onze nieuwe, grote lokalen. Zij legde hierin uit waar wij als school voor staan en hoe dat eruit ziet in de praktijk. 
De leerlingen bleven ondertussen in de aula.

Als Amsfort College staan we voor eigen keuzes van leerlingen. Dus ook vanavond was er iets te kiezen! De leerlingen mochten twee rondes volgen bij 2 van onze 4 GO!’s:Sport & Health,Food & Care,Design & Technology,of Business & Promotion In een halfuur per GO! kregen ze een idee van wat de GO! inhoudt. Er werden eitjes gebakken, ballonnen geschoren en leerlingen konden archery attack doen, testen hoe fit ze zijn en een bordspel over merklogo’s spelen. Op het laatst konden ouders even meegluren. Het was een groot succes!
Al met al was het een heel gezellige avond. We kregen een hoop positieve reacties van leerlingen en ouders. Veel leerlingen hebben zich meteen al aangemeld voor de mini-lessen. We kijken nu al uit naar de open avonden.

GO! ervaar, ontdek, kies
Bouwen aan je skills
Je eigen coach
Amsfort studietijd
Be Strong vaktijd
Muziek, drama, dans, kunst

Wat is jouw kracht?
Waar wil jij goed in zijn?
Wat wil jij leren, ervaren en doen?

Bekijk brochure groep 8

Zelfstandig keuzes maken, plannen, geleidelijk meer verantwoordelijkheid nemen bij je leren en werken aan je skills. Je coach helpt je daarbij.

GO! is leuk en uitdagend en helpt je straks bij het kiezen van een beroep of opleiding

Op het Amsfort College werk je systematisch aan skills die je nu en straks nodig hebt.

Positief en uitdagend

We gaan uit van wat je al kunt, nemen je serieus en geven je verantwoordelijkheid. Dat merk je al meteen als je binnenkomt. We horen en zien je, overleggen met je, dagen je uit en geven complimenten.