Gastlessen

Nieuws |

Omdat we afgelopen tijd niet zo makkelijk op excursie konden hebben we de buitenwereld naar binnen gehaald! Klas 4 kreeg een gastles van Johan van de Rabobank over beleggen. Vragen als: “Waarom neemt Facebook Whatsapp over?” en “Hoe haal je het hoogste rendement?” stonden centraal. Beleggen in cryptomunten vonden de leerlingen ook erg interessant! Leerlingen kunnen nu deelnemen aan het beleggingsspel van Scholenstrijd, waar ze proberen het hoogste rendement te behalen met een (fictief) startkapitaal van €100.000.

Klas 2 is met GO! Business & Promotion op bedrijfsbezoek geweest bij Ping Media. Ping Media is gespecialiseerd in videomarketing. Ze werken met grote merken, zoals T-Mobile, KPN en het CBS. Directeur van het bedrijf David heeft de klas ontvangen en een hele interessante presentatie gegeven over videomarketing. De leerlingen nemen deze informatie mee en gaan voor hun eigen bedrijf die ze hebben bedacht een video maken.

Bij geschiedenis klas 3 kwam een voormalige inwoonster van de DDR vertellen over haar jeugd in de tijd van de Koude Oorlog! De leerlingen luisterden ademloos naar haar ervaringen.

GO! ervaar, ontdek, kies
Bouwen aan je skills
Je eigen coach
Amsfort studietijd
Be Strong vaktijd
Muziek, drama, dans, kunst

Wat is jouw kracht?
Waar wil jij goed in zijn?
Wat wil jij leren, ervaren en doen?

Bekijk brochure groep 8

Zelfstandig keuzes maken, plannen, geleidelijk meer verantwoordelijkheid nemen bij je leren en werken aan je skills. Je coach helpt je daarbij.

GO! is leuk en uitdagend en helpt je straks bij het kiezen van een beroep of opleiding

Op het Amsfort College werk je systematisch aan skills die je nu en straks nodig hebt.

Positief en uitdagend

We gaan uit van wat je al kunt, nemen je serieus en geven je verantwoordelijkheid. Dat merk je al meteen als je binnenkomt. We horen en zien je, overleggen met je, dagen je uit en geven complimenten.