Een drukbezochte open avond

Nieuws |

Dinsdag 28 januari was onze eerste open avond van dit jaar. Na een succesvolle informatieavond en een aantal mini-lessen, was het nu tijd voor een vrije inloopavond. Mevrouw Ella Verweij informeerde toekomstige brugklassers en ouders over de school met een presentatie. Verder konden de kinderen verschillende opdrachten doen en zo stempels verdienen voor een cadeautje aan het eind van de avond. Er konden bijvoorbeeld smoothies gemaakt worden bij wiskunde en de GO! Food en Care, er kon worden gedanst en bij Nederlands kon je onder andere verborgen boodschappen uit e-mails ontrafelen. 


Genoeg te doen dus om een goed beeld te krijgen van een dag op het Amsfort College. Heb je niet genoeg van onze school gekregen? Of ben je nieuwsgierig geworden? Op 13 februari hebben we nog een open avond! Ook zijn er nog minilessen waar je je voor op kunt geven.


Tot snel, op het Amsfort!

GO! ervaar, ontdek, kies
Bouwen aan je skills
Je eigen coach
Amsfort studietijd
Be Strong vaktijd
Muziek, drama, dans, kunst

Wat is jouw kracht?
Waar wil jij goed in zijn?
Wat wil jij leren, ervaren en doen?

Bekijk brochure groep 8

Zelfstandig keuzes maken, plannen, geleidelijk meer verantwoordelijkheid nemen bij je leren en werken aan je skills. Je coach helpt je daarbij.

GO! is leuk en uitdagend en helpt je straks bij het kiezen van een beroep of opleiding

Op het Amsfort College werk je systematisch aan skills die je nu en straks nodig hebt.

Positief en uitdagend

We gaan uit van wat je al kunt, nemen je serieus en geven je verantwoordelijkheid. Dat merk je al meteen als je binnenkomt. We horen en zien je, overleggen met je, dagen je uit en geven complimenten.